computer-and-house click-and-collect-express-simplified truck
Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler

På morsomme eventyr med FROST

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Image

FROST og H.C. Andersen

Visste du …

... FROST er inspirert av eventyret Snødronningen av Hans Christian Andersen?

... at det eneste eventyret og filmen har til felles er snø, is og dronningen? Plottet er svært forskjellig.

... at det den andre Disney-klassikeren som er basert på et H.C. Andersen-eventyr? Det første var Den lille havfruen.

... Walt Disney jobbet med ideen om å lage en film av Snødronningen i 1930-40-årene? Men han syntes det ble for vanskelig å skrive den om – den originale fortellingen er nemlig svært mørk.

... at navnene på karakterene Hans, Kristoffer, Anna og Sven refererer til Hans Christian Andersen? Si navnene raskt i denne rekkefølgen så hører du likheten!

... at hovedpersonene i H.C. Andersens eventyr heter Kai og Gerda. Kai har is i hjertet og Gerda må ut på en lang og farlig ferd for å redde ham.


”Skal vi lage en snømann? Kom ut og lek med meg! ”

FROST er en av DISNEYs mest populære tegnefilmer - og den er elsket av både barn og voksne verden over! FROST har fantastiske sanger og de modigste og søteste karakterene. Se bare på Olaf, som alltid oppmuntrer sine venner når de er i nød! Hos TOYS”R”US finner du et KJEMPESTORT utvalg av leketøy og tilbehør fra FROST! Så kan du gjøre rommet ditt SUPERKULT, pynte opp til fødselsdagen eller bare se FROST på DVD. DU BESTEMMER!