computer-and-house click-and-collect-express-simplified truck
Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler

Følg livet i byen med LEGO CITY

I LEGO CITY følger du hverdagen i en storby der det skjer en masse spenennde ting. Politibetjenten skal på patrulje og fange de slemme røverne, godstoget skal kjøre avsted med varer, og brannstasjonen er alltid fylt med brannfolk som står klar hvis en brann skulle oppstå.

LEGO CITY gir FANTASTISKE byggeleker! I byen er det nok å se til- du bestemmer hvor leken skal før hen! Fantasien skal være på topp, sånn at leken kan bli KJEMPEMORSOM med LEGO CITY. TOYS”R”US har et SPENNENDE utvalg- BARE SE HER!

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Image

BYGG DIN EGEN METROPOLIS!

Lag din egen actionfylte storby med LEGO City byggesettene. Bygg hus, butikker, restauranter og arbeidsplasser, med autentiske detaljer. Bygg brannstasjoner, politistasjoner, togstasjoner og sykehus. Kjør av sted i topp moderne utrykningskjøretøy for å redde innbyggerne fra de sleipe skurkene som skjuler seg bak hjørnene! Transport er naturligvis en nøkkelfaktor i alle byer, og med LEGO City kan du derfor bygge ditt eget transportnettverk som sikrer at alle varer leveres i tide, enten det er med bil, tog eller lufttransport! LEGO City er akkurat som en ekte by ... bare mindre ... og laget av plast!

MØT INNBYGGERNE

Fyll LEGO City byen din med velkjente minifigurer, fra bankfunksjonærer, bussjåfører og forretningsfolk, til bønder, brannmenn og fiskere ... Bruk alle mulige slags tenkelige figurer ... bortsett fra skurker, da ... Du bør definitivt holde deg unna skurker!

Image
Image

BEVEG DEG UTENFOR BYGRENSENE

LEGO City omfatter en fantastisk flott og variert samling med temabaserte lekesett som tar deg med på spennende eventyr, også utenfor det hektiske livet i bykjernen. Bli med LEGO City kystvakten på patrulje langs kysten i båt og helikopter, på jakt etter skurker. Nyt en avslappet ferie med campingbilen, og test ut bølgene i den stilige speedbåten. Dra på dyphavsoppdrag i ubåten, forskningsfartøyet eller undervannsscooteren, og organiser utforskningsekspedisjoner fra den arktiske basestasjonen med en isbryter, snøskuter og isboremaskin. Du kan også fly ut i verdensrommet fra den høyteknologiske rakettbasen i LEGO City! Mulighetene er uendelige!

STARTSETT

Utforsk forskjellige LEGO City del-franchiser med mange prisgunstige startsett som Startsett for romfarere, brannvesen, sumppoliti, rivningsarbeidere og dyphavsdykkere. Hvert sett inneholder dessuten flere minifigurer med kult tilbehør og kjøretøy, som stimulerer til kreativ lek.

Image