computer-and-house click-and-collect-express-simplified truck
Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler

POKÉMON – fanger alle nå!

”Pokémon, fanger alle nå” - det sier seg selv. Det krever både mot og flaks!

Reis ut i det blå og let etter alle de festlige og KULE POKÉMONene! Ash Ketchum har kun ett mål- og det er å bli den beste pokémontreneren av dem alle! Kan du hjelpe han med å trene de små vennene sine? Start et SPENNENDE POKÉMONEVENTYR med figurer, spill og leketøy fra POKÉMON! Du finner et KJEMPEUTVALG her hos TOYS”R”US! BARE SE HER!

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

  Beregn fraktkostnad... Du betaler kun for den dyreste frakten.

Ash Ketchum har et oppdrag. Han har drømt å utføre oppdrage hele livet. Og nå som han har blitt 10 år kan han endelig utføre det. Han vil nemlig gjerne være den BESTE POKÉMONTRENEREN i hele verden! Derfor setter han på vekkerklokken, for i morgen skal får han en Pokémon av den kloke Doktor Oak. Men å nei, han forsover seg og har bare Pikachu igjen. Heldigvis er de bestevenner.

 

I POKÉMON går eventyret over stokk og stein og Ash gir aldri opp når han er på leting etter nye vesener. Men hva er en POKÉMON  egentlig?

 

POKÉMON- fang dem alle i Pokéballen din

En Pokémon er et mystisk vesen som lever side om side med menneskene. DU møter dem alle i ANIMENSSERIEN POKÉMON  og selvfølgelig også her TOYS”R”US!

 

Ash øver seg på å fange og trene nye Pokémon hver dag. I begynnelsen har han bare Pikachu, men senere får han flere spennende vesener! Alle bor i sin egen pokéball som Ash kaster når han vil kjempe mot andre trenere. Det er bare på denne måten han kan vise at han er den ALLER BESTE TRENEREN! Men alt går selvfølgelig ikke alltid som det skal. På veien møter han fiendene fra TEAM ROCKET når han minst venter det. De er alltid ute etter å stjele POKÉMONene hans- men vennene hans Brock og Misty hjelper han sånn at de ikke klarer det!

Dra på MORSOMME eventyr med Ash og alle de søte POKÉMONene. Hos TOYS”R”US finner du bl.a kule figurer, pokémonkort, morsomme spill til de populære NINTENDO-konsollene- du kan til og med få DIN HELT EGEN POKÉBALL! Skikkelig kult!

 

 POKÉMON hos TOYS”R”US

POKÉMON lever i en fantastisk verden - hjelp Ash med å fange alle! Det krever både mot og flaks, men du kan klare det! Du kan også samle på flotte pokémonkort som du kan i samlepermen din.

”Nå skal jeg ut på eventyr, og jeg har fått et kall!” Si ”PIKACHU, JEG VELGER DEG!” og kjemp mot andre trenere, fang POKÉMON  og ha det KJEMPEGØY! Leken starter hos TOYS”R”US!