Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Barbie

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

BARBIE – en populær motedukke til barn i alle aldre

Møt BARBIE. Hun ble født i 1959 og har derfor noen år på baken – men hun er fortsatt en sannn klassiker blant barn i alle aldre!

Opp igjennom tiden har BARBIE hatt mange jobber og interesser, bl.a. fotomodell, lærerinne og lege. Hvilken lek vil du helst leke med BARBIE? Du kan også kjøpe nytt tøy til henne- så har hun alltid en frisk garderobe å velge fra. TOYS”R”US har samlet sammen den KULESTE verdenen av BARBIE-dukker og tilbehør her på siden – SE HER! 

På 1950-tallet så den amerikanske forretningskvinnen Ruth Handler sin datter leke med papirdukker. Men hun oppdaget noe merkverdig; datteren, Barbara, hadde gitt dukkene voksne roller, hvilket var usedvanlig på leketøysmarkedet på den tiden. Derfor gikk Ruth Handler i gang med å utvikle en ny dukke – og resultatet ble motedukken Barbie, oppkalt etter hennes datter.

Oppfinnelsen av BARBIE skapte stor glede blant barn og tenåringer over hele verden. En verden av lek åpnet seg – og BARBIEs verden blomstrer stadig den dag i dag!

BARBIE og hennes mange roller

Gjennom årene har BARBIE  blitt klassifisert som en ren klassiker – Kanskje du også har hatt en BARBIE-dukke eller fem da du var liten. Med tiden  har BARBIE-kolleksjonen utvidet til å også inneholde hele familien hennes, og den alltid sjarmerende Ken. Ken er BARBIEs store kjærlighet, og sammen drar de på eventyr i det skjønne BARBIE-universet.

BARBIE har hatt mange yrker og fritidsinteresser gjennom årenes løp. Faktisk har hun vært alt fra lærerinne til lege til rytter. Hun elsker også alltid å kjøre rundt i BARBIE-bilen sin, og når dagen er omme, slapper hun av i sitt Malibu Dream House. I huset har BARBIE selvfølgelig et gedigent klesskap – hun skal nemlig alltid se presentabel ut! Her kan barnet ditt velge klærne hennes!

BARBIE hos TOYS”R”US

De flotte og klassiske BARBIE-dukkene åpner for en verden av lek og de er fortsatt veldig populære blant de små. Derfor har TOYS”R”US fyllt webshoppen med alt det fine tilbehøret som finnes til dine BARBIE-dukker. Du kan velge helt selv hvilken jobb BARBIE skal ha, og hvilket tøy hun skal ha på. Du bestemmer også hvilken farge BARBIEs hår skal ha. Kanskje velger du en som har samme hårfarge som deg selv?

BARBIE startet med å kun være en motedukke, men i dag er hun å finne på både t-skjorter, notatbøker og festartikler. Så skal du snart ha bursdagsfest, kan du pynte opp til en herlig BARBIE-fest! Du kan også se hva BARBIE  finner på i de mange forskjellige BARBIE DVD-filmene. 

Er du glad i BARBIE, så se vårt store utvalg overfor. Velkommen!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer