Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

Toysrus.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Er du klar for å battle med BeyBlade Burst?

Den snurrer og spinner som ingen har sett før – men holder snurrebassen din seg oppe lengst? Med de tøffe BeyBlade-snurrebassene kan du bli konkurransens vinner, hvis du får din snurrebass til å være den siste som spinner – men det er ikke helt enkelt.

Aflur de seje tricks

BeyBlades er de sjove, seje og farverige snurretoppe, Valt Aoi og hans venner spiller med i den seje BeyBlade Burst tegneserie. Her kan du lure mange seje tricks, når Valt og vennerne konkurrerer mod hinanden og andre spillere, i kampen om at have den bedst snurrende BeyBlade.

Med din helt egne BeyBlades kan du træde ind i det fantastiske og hæsblæsende BeyBlade Burst univers, hvor du sammen med Valt og vennerne kæmper om at blive konkurrencens vinder – måske de kan lære dig et trick eller to. Skynd dig derfor at få fat på de seje BeyBlades, som fås i mange flotte farver, så du kan vælge din yndlingsfarve. Så er du snart klar til at deltage i de seje battles.

Medbring underholdningen i tasken

Med de seje og farverige BeyBlades er underholdningen sikret, uanset hvor du befinder dig. BeyBlades kan nemlig benyttes overalt. På børneværelset, hjemme hos din bedste ven eller i skolegården – BeyBlade giver jer den bedste og sjoveste underholdning. Med BeyBlades i tasken vil du derfor aldrig kede dig – og så fylder de ikke ret meget. Skal familien på charterferie eller i sommerhus? Så husk at pakke de seje BeyBlades i tasken. Så kan du udfordre din familie i en sand BeyBlade battle – men vær forberedt. Måske kan de nogle hemmelige tricks. Det handler derfor om at være klar, når du udfordrer venner og familiemedlemmer. Det skal jo gerne være din BeyBlade, der står tilbage.

Gå derfor på udkig efter din yndlingsfarve hos TOYS”R”US, hvor du finder et flot og farverigt udvalg. Her kan det blive helt svært at vælge din yndling, men bekymre dig ikke. BeyBlades har udskiftelige dele, så du kan sammensætte dem og få lige den BeyBlade, du ønsker. Så kan du udfordre dine venner med den flotteste og sejeste BeyBlade.