Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

.

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Bizzy Bubs i TOYS”R”US

De søte Bizzy Bubs sprudler av energi, og de har ikke tid til å sove middagslur! Det er full fart når de leker, og de gleder seg til å vise deg hva de kan. De er nysgjerrige og nyter å gå på oppdagelse, og når det blir leggetid, fins det ikke noe bedre enn å kose seg i babysengen. De søte Bizzy Bubs ler som ekte babyer, og de klarer nesten ikke å vente med å møte deg!


Hvilken jente velger du?

De gærne jentene er fulle av overraskelser! De elsker å danse og tulle, og de har alle sin egen strålende personlighet.


Titt-tei! Hvor ble hun av? Swirlee er den mest lekne av jentene, og det er ingenting hun ikke synes er morsomt. Hun liker å dra på eventyr i babystolen, og hun sprudler alltid av energi! En, to, tre – hvem kommer først? Snowbeam er aldri redd for å utforske rommet ditt, og hun elsker å løpe om kapp med vennene sine, altså hvis hun ikke kommer sist! Selv om Polly Petals ikke er like fremtredende som de andre, forteller hun entusiastisk om alt som har å gjøre med naturen. Poppy er en fantastisk humørbombe, og hver dag er en fest når man alltid er i godt humør! Hun elsker spesielt å se Gracie opptre på scenen. Som en liten ballerina hopper hun elegant over gulvet til stor glede for de andre. Primmy er utvilsomt en ekte prinsesse, og hennes vakre tiara skinner vakkert i de rosa krøllene hennes.


Bizzy Bubs gleder seg til å leke med deg!

Skubb den lille kontakten på ryggen helt til høyre – da er de søte Bizzy Bubs klare til å leke med deg! De klarer nesten ikke å slutte å le når du kiler dem på magen, og trykker du på sikkerhetsnålen på bleien, reagerer de ved å kravle, gå eller hoppe. Med matchende tåteflaske, kan du gi jentene mat akkurat som med ekte babyer, og når det blir leggetid, er det ikke noe bedre enn å kose seg i babysengen med smokken.


Leken fortsetter hos TOYS”R”US

Bestill de søte Bizzy Bubs hos TOYS"R"US i dag, da sender vi din bestilling innen 24 timer – vi prismatcher både online og i butikk. Titt forbi vår kundeservice hvis du fortsatt har spørsmål om frakt, levering og retur.


Vi bruker cookies Aksepter Les mer