Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Cars Movie 3

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Legendariske Lynet McQueen er tilbake!

Kappløpet fortsetter i den nye Biler 3-filmen og på vår hjemmeside. Gjør deg klar med kule Biler-leker og andre Biler-produkter, og la eventyret begynne.

CARS 3 hos TOYS”R”US

Har du og barnet ditt ennå ikke sjekket ut vårt utvalg av CARS 3-leketøy, er det bare å komme i gang! På denne siden finner du nemlig alle mulige morsomme og tøffe leker med referanser til filmen. Ikke minst den populære karakteren Lynet Mc Queen som tar ledelsen gang på gang. De søte figurene fra filmen blir aldri kjedelige. De vil uten tvil bringe nytt liv, og ikke minst, mange timer med moro på barnerommet. Disney Pixars store suksess appellerer både til jenter og gutter –  guttene er ville med de forskjellige bilene, de tøffe lydene og alt de kan gjøre, mens jentene elsker personlighetene og relasjonene dem imellom. Så dersom du har en sønn, ei datter eller kanskje begge deler, vil alle ha glede av de fine lekene du finner i CARS 3.

Med LEGO juniors fartstreningssett kan du bygge en kul racerbane i ørkentema. La Lynet McQueen sette sheriffen på plass mens han kjører gjennom alle veisperringer og overskrider alle fartsgrenser. Alle CARS-lekene er heldigvis laget av et materiale som gjør at de tåler litt hard lek. Samtidig er det tatt høyde for at det ofte er mindre barn som leker med CARS. Lekene er derfor, så langt det er mulig, laget uten skarpe kanter barna kan skade seg på. Hvis du har et barn i skolealder, vil en stilig ryggsekk kanskje være en hit. Denne ryggsekken er ikke av det alminnelige slaget. Den har nemlig blinkende lysdioder på McQueens frontlykter. Den har selvfølgelig også plass til både bøker, pennal og matpakke. Gå på utkikk i vårt ettertraktede utvalg av CARS 3-leketøy – kjøp det her på siden eller stikk innom en av våre butikker, hvor en av våre kompetente medarbeidere står klare til å hjelpe deg.

 
Vi bruker cookies Aksepter Les mer