Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Gled barnet ditt med julegaver fra TOYS”R”US

Julen er en fast tradisjon som blir feiret over hele verden hvert år i desember. Selv om den er forbundet med kristendommen, så blir den likevel feiret av mange forskjellige kulturer, da det også er kjærlighetens fest. Desember måned blir brukt til julebakst og -hygge med våre nærmeste, og vi skjemmer særlig bort barna med adventsgaver, kalendergaver, julekalendere med sjokolade og mye mer. I de fleste byer blir det gjort mye ut av å pynte opp i gatene, noe som bidrar til ekte julestemning, og som gjør de kalde og mørke dagene litt lettere å holde ut.

Selv om vi i mange land verden over er enige om at julen er noe som skal feires, så er det umiddelbart mange forskjellige måter å gjøre det på. I noen land blir det bli spist noen helt spesielle matretter, noen steder går man rundt juletreet, mens de andre steder først åpner gavene morgenen etter selve julaften. Heldigvis er det ingenting som hindrer oss fra å skape våre egne tradisjoner rundt julen, og derfor er det også veldig individuelt fra familie til familie hvordan julaften forløper. Uansett så er julen en anledning til at millioner av mennesker pynter opp, fester, baker og har det hyggelig med alle sine kjære – og i samme forbindelse må julehandelen naturligvis ikke overses. Julen er nemlig også den tiden på året da vi skjemmer bort alle våre kjære med flotte gaver i massevis. Ikke minst blir barna som regel overøst med gaver fra både foreldre og besteforeldre.

Gå på julegavejakt

De fleste barn gleder seg som regel helt vilt til julaften, og det er ikke noe rart. Vi forbereder dem nemlig gjennom hele desember måned med kalendergaver og julekalender på TV og legger dermed opp til den helt store finalen – nemlig julaften. Mange barn har allerede flere måneder i forveien laget en lang liste med julegaveønsker, noe som gjør det enkelt for de fleste foreldre å glede barna med det de ønsker seg aller mest. Men hvis du gjerne vil sikre deg at barnet ditt får julelys i øynene når han eller hun pakker opp gavene på julaften, så kan det være en fordel å være ute i god tid. Hvis du kjøper barnas julegaver i oktober eller november, så er det for det første større sjanse for at du får tak i akkurat de tingene du har valgt ut, samtidig som du får god tid til å slappe av og nyte julestemningen i desember uten kjas og mas. Hvis du er heldig, er det enda mulighet for å finne en masse gaver til gode tilbud her hos TOYS”R”US. Vi har ting til både jenter og gutter i alle aldersgrupper og her hos oss vil vi gjøre alt for å hjelpe deg å finne de perfekte julegavene til barna dine. Det er naturligvis ikke en selvfølge at alle familier har budsjett til de helt store og flotte julegavene, og derfor kan du heldigvis hos TOYS”R”US finne gaver i forskjellige prisklasser og som derfor også passer til enhver pengepung.

Finn gaven til det aktive, kreative eller tenkende barnet

Når det skal handles julegaver til barna, så gjelder det å treffe blink. Og gjør du det, så kan du til gjengjeld regne med et barn som er i taket av begeistring i lang tid – og hva er bedre enn å ha et barn som er glad og tilfreds, og som kan leke i timevis med sin nye leke? Hos TOYS”R”US er det nesten garanti for at du kan finne en fulltreffer. Ikke bare har vi hundrevis av spennende, morsomme og søte leker, vi har det også fra alle de mest populære merkene. Er du derfor på jakt etter leker fra LEGO, Brio, Barbie, Playmobil eller f.eks. Nerf, så har du kommet til riktig sted. De ulike merkene tilbyr leker både til jenter og gutter, og hvis barnet ditt ikke allerede kjenner de ovennevnte merkene, så er det på høy tid å få dem presentert.

Er barnet ditt glad i å være aktiv, så er det et hav av ting du kan kjøpe som bare vil oppmuntre barnet til ytterligere fysisk aktivitet. Ta for eksempel en titt på vårt utvalg av sparkesykler, rulleskøyter og annet. Med et par smarte inlinere på føttene kan barnet garantert få mange timer med moro samtidig som han eller hun er aktiv utendørs i frisk luft. Har noen av vennene også vært så heldige å få et par rulleskøyter til jul, så er det ingen grense for hvor mange tips og triks de kan lære hverandre på fire hjul. Men for det aktive barnet har vi også mange andre ting. Utendørslek slår alltid an, og her kan du finne både hagespill, pistoler med skumkuler og skateboard. Føler du til gjengjeld at det vil være en bedre match med en kreativ leke til barnet ditt, så frykt ikke! Her finner du formbar sand, modellerleire og tegne- og malesaker, og hvis ikke det er nok, så kan du også la deg friste av morsomt og spennende utstyr til rollespill og rollelek. Hvis du ikke helt kan plassere barnet ditt i ett av de ovennevnte forslagene fordi han eller hun er mer stille og tilbakeholden, men til gjengjeld tenker mye, så kan det være at det passer bedre med ulike brettspill. Med f.eks. strategiske brettspill blir barnet utfordret, og det er bra for utviklingen. Til det rolige barnet kan det også være en fordel med byggeklosser eller byggesett som fremmer barnets kreative tenkning, samtidig som han eller hun får lov til å fordype seg i fred og ro.

Gaver som utgjør en forskjell

Hos TOYS”R”US behøver du ikke anstrenge deg for å finne gode julegaver til barn. Vi har ting og saker helt fra spedbarnsalder og opp til 8+ år. Til de helt små er det opplagt med myke leker som de ikke kan slå seg på, og gjerne i mange forskjellige farger. I tillegg er leker som lager lyder, fulltreffere, ettersom det stimulerer hjernen og dermed fremmer utviklingen. For de litt større, men fortsatt små barn, er det bra med leker som kan utfordre dem motorisk og sensorisk. Pass imidlertid på å være forsiktig med å gi dem leker med mange små deler som de kan sette i halsen, eller på andre måter slå seg på. Når barna nærmer seg skolealder, så begynner selvstendigheten for alvor å innfinne seg. De vil plutselig bestemme alt selv, og det betyr også at de er veldig klar over hvilke leker de faktisk synes er morsomme å leke med. Kjøper du derfor gaver etter hva barnet har behov for på sin alder, kan du dermed være sikker på at lekene også gir mening i forhold til barnets utvikling. På denne siden vil du finne alt du leter etter til barnet ditt. Bare gå til toppen og søk etter f.eks. kategorier eller merker, så kan du klikke deg nærmere inn på det du er på utkikk etter, og kanskje får du også inspirasjon til å gå en helt annen vei.

Kjøp hos TOYS”R”US

Julen er hjertenes fest og en sann fornøyelse ikke minst for de søte små. Hos TOYS"R"US håper vi å bidra til en vellykket julaften med glade barn og fornøyde foreldre. Med alle de mange forventningene barna har til julaften, så gjelder det å ikke skuffe dem. Gjør deg derfor klar til den store dagen med julegaver her fra siden, og har du bruk for å se tingene foran deg før du bestemmer deg, så kan du besøke en av våre mange fysiske butikker. Uansett hvordan du velger å shoppe, så hjelper vi deg gjennom med et smil. Kjøp julegavene i god tid og slipp å bli en del av julegaverushet. Hos oss er det lett og overskuelig å handle, og vi leverer lynraskt.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer