Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0
Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

 

Finn ditt barns julekalender hos TOYS”R”US


Nå nærmer tiden seg da julen står for døren med alt hva det bringer med seg av hygge og gode tradisjoner, og som de fleste hvert år ser frem til med spenning. Julen er hyggens og gledens tid – og særlig for barna, som hver morgen teller ned til den store dagen da tiden endelig har kommet for å åpne julegavene. En av de tingene som spesielt hører julen til for barna, er julekalenderen, som de hver morgen med spenning kan stå opp til for å åpne neste luke og se hva som skjuler seg. Her på siden har vi et stort utvalg av mange forskjellige julekalendere, slik at du kan velge den julekalenderen med spennende gaver for hver dag i desember frem til jul, som får barna dine til å glede seg til å stå opp for å åpne neste luke. Vi har et bredt utvalg av julekalendere som passer både for jenter og gutter, slik at du kan finne akkurat den julekalenderen som barna dine vil bli mest glade for. Så ta en titt her på siden og velg den helt riktige julekalenderen slik at barna får en flott desember måned med herlige overraskelser hver dag.

 

Gør desember spesiell med julekalendergaver

Julen er en helt spesiell tid på året. Selv om det har blitt vinter og det er kaldt å dra på jobb og skole og de lyse timene er de korteste i hele året, så er det likevel en spesiell stemning som du ikke kan unngå å bli smittet av. Kanskje det er forventningens glede når desember langsomt lakker mot slutten, eller kanskje det er alle de glitrende julelysene som lyser opp i en ellers mørk tid. Uansett hva det er som gjør desember til noe helt spesielt, så er desember en måned som de fleste ser frem til. Og hvis det er noen som spesielt ser fram til den siste måneden, så er det de mange barna som venter ivrig på at kalenderen skal vise 1. desember.

 

En av de tingene som definitivt bidrar til å gjøre desember måned til noe helt spesielt for alle de små, er julekalenderen. Det finnes vel ikke noe bedre enn å kunne legge seg om kvelden og håpe at søvnen kommer raskt slik at det kan bli morgen og de kan åpne en ny luke i årets julekalender. Og med den rette julekalenderen vil det være en glede for barna å åpne dagens luke for å se hva som skjuler seg bak. Og med den rette julekalenderen med morsomme kalendergaver skjult bak hver eneste luke, så går tiden litt raskere mens det telles ned til at den siste luken kan åpnes, og det er endelig er jul.

 

For at barna skal kunne våkne opp til en spennende kalendergave skjult bak en av de 24 lukene, har vi plukket ut et sortiment av gode julekalendere som helt sikkert vil være med på å gi barna mange timer med moro i løpet av desember måned. Vi har et utvalg av julekalendere som passer til barn i alle aldre, slik at du kan velge den som passer best for barnet ditt – enten det er julekalenderen for den lille gutten i barnehagen eller den eldre jenta som har gått noen år på skolen. Så ta en titt på utvalget vårt og velg den helt riktige til ditt barn, som fortjener en vakker julekalender som kan gi gode timer med lek i desember.

 

Julekalendere fra populære merker

I stedet for å kjøpe en tradisjonell julekalender kan du med en julekalender som i stedet inneholder leker, forlenge de gode opplevelsene for barnet. Med en julekalender som består av leker, får du nemlig produkter som barna vil elske å bruke desember måned på å leke med, slik at de får ventetiden til å gå. Vi har et utvalg av julekalendere fra de beste merkene, slik at du kan være sikker på at det hver dag gjemmer seg en spennende leke bak døren. Vi har mange forskjellige julekalendere med forskjellige leker slik at du kan velge den eller de julekalenderne som passer best til dine barn. Du kan for eksempel finne julekalendere fra populære leketøysmerker som LEGO  og Playmobil, som med hver sine forskjellige julekalendergaver gjemt bak de 24 lukene vil gjøre barnas desember til noe helt spesielt og morsomt.

 

Med én av flere forskjellige LEGO julekalendere kan barna for eksempel hver dag få lov til å samle forskjellige figurer, fartøyer og mange andre ting som hver dag vil gjøre leken litt morsommere. Når så alle de 24 lukene er åpnet, vil de være med på å skape et helt utvalg av mange forskjellige samlede ting som til sammen gir mulighet for å skape et helt univers av for eksempel Starwars eller Friends. På den måten kan det hver dag føyes et nytt element til leken når den neste luken åpnes.

 

Med de forskjellige julekalenderne fra Playmobil kan barna ta med figurene på forskjellige eventyr. Kanskje det er en tur på skøytebanen eller ut med skipet for å finne den skjulte sjørøverskatten. Uansett hvilken kalender du velger, kan du være sikker på at det bak lukene skjuler seg mange timers moro for barna.

 

Hold orden på julegavene

I tillegg til at det er viktig å ha kontroll på julekalenderen, som gjør desember måned søtere for de små, er det også godt å være ute i god tid når det gjelder julegaver og ønskelister, slik at barna finner det de ønsket seg aller mest når de åpner de etterlengtede gavene foran juletreet. Vi har alltid et kjempeutvalg av de mest populære lekene både for jenter og gutter, slik at du kan finne den gaven som vil være helt perfekt for barna dine. Hos oss kan du lett sette kryss utenfor de fleste tingene på barnas ønskelister, og da blir det litt lettere å komme gjennom julehandelen når du kan finne alt på samme sted, enten det er gaven fra mamma og pappa, eller gaven fra besteforeldre eller søster. Vi har et utvalg av populære merker som lager tidens beste leker. Du kan blant annet finne julegavene til barna fra merker som Barbie, Nerf eller Heelys. For det er jo litt morsommere å pakke opp de harde pakkene enn de myke.   

 

Når du har funnet de gavene som barna dine ikke kan vente med å pakke opp, så er du klar til selv å gå en rolig og hyggelig desember i møte med de fleste av julegaveinnkjøpene overstått i god tid. Og hvis du er en av dem som alltid er ute i siste liten, så har vi rask levering hvis du bestiller her på siden, så du behøver ikke vente altfor lenge på å få hjem julegavene til barna.

 

Sørg for den gode stemningen med den rette julekalenderen

Desember måned er deilig med all sin kos, men for de voksne kan det også være en travel måned. Det skal pyntes med julepynt i hele huset, det skal bakes og lages julemat i lange baner. Derfor kan det også være fint å ha noe som kan holde ungene opptatt når det hele blir litt for stressende og sjekklisten er litt for lang. Med en av julekalenderne fra vårt store og nøye utvalgte sortiment kan du være sikker på at barna dine vil være travelt opptatt i hele desember med å leke med de mange morsomme figurene og andre ting og saker, som de hver dag kan glede seg til å åpne.

 

Vi kan garantere at barna helt sikkert får mer moro med en av våre nøye utvalgte julekalendere med morsomme kalendergaver hver dag enn de ville fått med en vanlig sjokoladejulekalender der dagens glede tar slutt når sjokoladebiten er spist opp. Samtidig kan barna også ha glede av innholdet i julekalenderen når julen er over, og det igjen er tid for å si farvel til magien og vende tilbake til den mer grå hverdagen som januar byr på. Så start magien i desember måned med å finne den modellen som barna dine kommer til å elske å skulle åpne hver morgen, før det er tid for å begi seg ut i kulden og komme seg til skole eller barnehage.

 

Med den rette julekalenderen kan du være med på å sette prikken over i’en på en juletid som alltid vil være noe helt spesielt for de fleste barn. Og selv om ønsket om hvit jul kanskje ikke blir oppfylt i år, så kan du likevel være sikker på at barna får oppfylt et par av de andre ønskene som står høyt på den listen som skal sendes til julenissen, slik at han og reinsdyrene kan komme forbi i sleden og slippe gavene ned gjennom pipa. Med julegaver og en julekalender fra TOYS”R”US er du sikker på at barna ikke kommer til å bli skuffet når julenissen har vært på besøk i år. 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer