Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

LEGO Batman

Filtrer etter
LEGO
batman
Nullstill filter
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Bli med inn i et superhelt-univers av klosser med LEGO Batman


Er du på utkikk etter en gave til en ekte Batman-fan, må du rett og slett ta en titt på LEGO Batman-serien som har kommet til TOYS”R”US-butikkene og nettbutikken. Med LEGO Batman er det ingen grenser for spennende eventyr som barnet ditt kan bli med på sammen med tøffe Batman som alltid er klar for å kjempe mot det onde.
I det spennende utvalget av LEGO Batman finner du mange flotte sett som gjør det mulig for barna å bygge et eget univers med Batman på rommet deres. Her kan de gi liv til den kule Batmobilen eller bygge fantastiske motorsykler slik at Batman kan dra på motorsykkeljakt i Gotham City når han prøver å få tak i den onde Jokeren i den fæle forbryterbilen sin, som de også kan lage av de unike legoklossene. 

Farene lurer rett rundt hjørnet


Alle superhelter må alltid være klar for å redde byen. Fra hulen sin kan Bruce Wayne forvandle seg til Batman når han tar på seg den karakteristiske svarte drakten, masken og kappen før han drar ut i Gotham City for å jage de onde som skaper frykt og kaos i byen. Med maskert identitet er Batman alltid klar for å ta kampen mot alle skurkene som dukker opp når det mørkner i Gotham City – men Batman kan alltid ha bruk for hjelp fra en partner når han skal ta knekken på Jokeren. Med LEGO Batman kan barnet ditt derfor bygge sin egen Gotham City og dra på eventyr med Batman hvor de sammen kjemper mot onde krefter.
Gå på besøk i LEGO Batman-universet vårt, der du finner mange stilige LEGO-sett som garanterer barna dine mange timer med moro og fantasifull underholdning. I verdenen til LEGO Batman er det bare fantasien som setter grensene for hva som kan skje i Gotham City – og barnet ditt bestemmer selv hvem han eller hun vil være. Kanskje Batman får seg en ny maskert venn med unike superkrefter, som kan hjelpe ham med å ha kontroll over hva som skjer i Gotham City?
La barna slippe løs fantasien med LEGO Batman, som kommer til å gi dem elleville opplevelser med den legendariske superhelten, når de suser av gårde i Batmobilen for å få tak i den onde Jokeren som har det med å forsvinne. La deg inspirere av alle de spennende LEGO-settene, og velg det som barnet ditt kommer til å like best. Da er du sikker på at de små får mange spennende timer på rommet, enten alene eller sammen med gode venner, når de blir en del av det magiske universet for superhelter der alt kan skje. 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer