Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

I byen Heartlake møter vi de søte jentene Emma, Mia, Andrea, Stephanie og Olivia. De er hverandres beste venner, og sammen elsker de å gå på eventyr i byens gater!

LEGO har skapt mange forskjellige og fantastiske universer, og LEGO FRIENDS er enda et sikkert skudd på stammen. Her møter du jentene fra Heartlake- de vil helt sikkert gjerne leke med deg!

 

Bygg og lek med LEGO FRIENDS

Heartlake minner om vår egen verden. Her kan du besøke en turistkiosk, dra på tur i en luftballong eller stå på en stor popscene med Livi! Det er mange forskjellige sett å velge mellom- du bestemmer hvilken lek du vil starte i dag! Når du først er i gang med å bygge løs med LEGO FRIENDS flyr timene avsted. For jentene i LEGO FRIENDS kan de morsomste lekene, og du kan være med!

Med LEGO FRIENDS  utvikler du kreativiteten- for det er bare DEG som kan bestemme hva leken skal gå ut på. Med LEGO er det ikke noen regler, bare fantasien og gode ideer!

Hos TOYS”R”US finner du de KULESTE TINGENE fra LEGO FRIENDS , bl.a.:

  • Flotte byggesett som gjenskaper realistiske situasjoner fra hverdagen
  • Ryggsekker som passer til å ta med i barnehagen
  • Håndklær til sport
  • Og mye mer!

Barnet kan fort starte et rollespill med LEGO FRIENDS. Jentene fra LEGO-kolleksjonen har selvfølgelig forskjellige personligheter, akkurat mennesker i den virkelig verden har. Ved å bygge med LEGO FRIENDS  kan barnet oppleve klassiske situasjoner fra hverdagen. Se barnet bygge og snakk sammen om hvilke situasjoner figurene opplever- og hvordan barnet kan overkomme utfordringene i byggingen og mellom karakterene.

 

LEGO FRIENDS hos TOYS”R”US

Bare se på TOYS”R”US KJEMPEUTVALG av LEGO FRIENDS! Her finner du konstruksjonssett med LEGO klosser, ryggsekker, håndklær og mye mer med de flotte jentene fra Heartlake. Kombiner flere av byggesettene, utvid byen og gi barnet en større og bedre lekeopplevelse! Kombiner for eksempel fyrtårnet med luftballongen, slik at jentene fra LEGO FRIENDS  kan sveve over byen etter at de har besøkt den god venninnen sin i fyrtårnet.

GOD FORNØYELSE MED BYGGINGEN!

Lek de søte jentene fra LEGO FRIENDS

Har du møtt de kule jentene fra LEGO FRIENDS? Både Mia, Emma, Andrea, Stephanie og Olivia bor i byen Heartlake. Her elsker de å ha det gøy og få tiden til å gå med festlige leker!

Start MORSOMME BYGGELEKER med LEGO FRIENDS! Lag bygninger i byen, og sett i gang rollespillet. Du kan ta med Andrea og Noah på tur i luftballong- eller vil du heller stå på scenen med den modige Livi? LEGO FRIENDS åpner for en verden av lek- bare se på TOYS”R”US’  KJEMPEUTVALG!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer