Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

LEGO Nyheter

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

 

LEGO Nyheter

 

Med et sett med LEGO-klosser er det alltid lagt til rette for mange timers lek, der fantasi og kreativitet er i fokus – uansett alder og kjønn. Hos TOYS"R"US finner du alle de kjente LEGO-seriene, og her på siden har vi samlet alle nyhetene fra favorittmerket. Vær klar til å skrive ønskeliste!

 

Enten det er deg selv som ønsker deg noe, eller du leter etter en gave, finner du alt det nyeste fra LEGO her på siden. Så uansett om du eller den som får presangen liker LEGO Duplo, LEGO Friends, LEGO CITY eller noen av de andre byggesettene som baserer seg på STAR WARS eller superheltuniverset fra DC og Marvel, er det her du finner nyhetene først.

 

Bygg og fantaser deg inn i ditt eget univers

 

Det mest fantastiske med LEGO er muligheten for å skape din egen verden som er bygd opp og ser ut akkurat sånn som du hadde tenkt deg. Bygg LEGO-universet ved å følge instruksjonene til punkt og prikke, eller sett sammen klossene i hvert sett slik at de passer bedre til fantasien din. Eller miks maskiner, konstruksjoner og figurer fra de ulike LEGO-seriene og få et resultat som er helt unikt og akkurat slik du ønsker. Bare fantasien og kreativiteten setter grenser!

 

LEGO for alltid

 

Alle kan bygge LEGO, uansett alder og kjønn. Med så mange forskjellige serier av byggesett, er det alltid noe som passer perfekt for deg, barna dine eller barnebarna.

 

Det begynner med LEGO Duplo for de minste. Her er klossene større, så de er lettere og sikrere å bygge med. Når barnet blir eldre, åpner det seg nye muligheter med LEGO Juniors og LEGO Ninjago.

 

Senere kan blant annet LEGO City, LEGO Friends, de kjente karakterene og maskinene fra STAR WARS og en verden full av superhelter fra Marvel og DC Comics legge grunnlaget for mange timers lek og kreativitet. Av superheltene har Batman en hel egen serie med LEGO-byggesett, mens de andre superheltene er fordelt i seriene LEGO DC Super Heroes og LEGO Marvel Super Heroes.

 

For de største barna kan byggesettene i LEGO Technic og LEGO Creator la dem få rekonstruere hverdagens maskiner og klassiske designikoner, eller utvikle helt nye og ukjente konstruksjoner som kanskje blir til virkelighet en vakker dag.

 

Og så har vi LEGO Architecture for de voksne. Her kan du bygge minutiøse kopier av verdens arkitektoniske mesterverk og nyte imponerte blikk og rosende kommentarer fra familie og venner.

 

LEGO varer livet ut!

 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer