Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

Toysrus.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Sykler til barn  kjør av sted med alle vennene dine

En av de beste gavene et barn kan få er en sykkel.  De skal lære å holde balansen, men etter det er det bare supergøy å kjøre ned bakkene og merke vinden i håret.

Hos TOYS”R”US finner du et stort utvalg av sykler til gutter og jenter i alle aldre.  Er du i tvil om hvilken sykkel barnet ditt skal ha, så kan du lese guiden i teksten nederst på siden.  Velkommen til TOYS”R”US KJEMPESTORE utvalg av barnesykler!

Det kan være litt vanskelig å sykle de første gangene man prøver det, men med litt øvelse lærer barnet det fort.  Og etter det er det supergøy å suse ned bakken på sykkele sammen med venner, eller sykle på butikken for å kjøpe melk.

Sånn velger du den helt riktige sykkel til barnet ditt

Hos TOYS”R”US finner du et KJEMPESTORT utvalg av sykler.  Hvilken er den helt riktige til ditt barn?

Er ditt barn klar til å få sin første sykkel? Så kan en løpesykkel være et riktig fint valg.  Løpesykler er laget spesielt til barn i alderen 2-5 år som ikke har lært å sykle ennå.  På en løpesykkel lærer de å holde balansen og koordinere sine bevegelser i forhold til sykkelen.  Når barnet mestrer en tur på løpesykkelen er det første skritt tatt for å kunne sykle ordentlig.  Balansen som barnet lærer på løpesykkelen kommer godt med når en ordenlig sykkel skal tas i bruk.  Dette kan gjøre at barnet ikke trenger å bruke støttehjul i starten.

Her får du et par råd på hvordan du velger den helt perfekte sykkel til barnet ditt:

  • Velg den riktige størrelsen på sykkelen. Barnet får kun en god opplevelse på sykkelen hvis den er tilpasset barnets høyde.  Er sykkelen for stor er den vanskeligere å styre og det kan gjøre barnet redd og dermed frata det gleden av å sykle.  Er sykkelen for liten blir turen ubehagelig.  Du kan også risikere at barnet lettere velter hvis sykkelen er for liten.  Så finn den riktige størrelse – og er du i tvil kan du prøve syklene i en av TOYS”R”US mange butikker.
  • I tråd med rådet over er det viktig å kjøpe ny sykkel når den gamle er for liten. På den måten sikrer du at barnet får en god sykkeltur uten ubehag.  Når dere skal velge en større sykkel bør dere aldri hoppe over en størrelse.  Gå alltid videre til den neste størrelsen selv om det kan bli litt dyrere i lengden.  Det gjør det mye mer komfortabelt for barnet ditt. 
  • Hvis barnet er usikker på balansen kan man sette et par støttehjul på sykkelen. Det gir en god start!

Sykling er en fantastisk aktivitet som barnet ditt kan gjøre alene eller sammen med resten av familien.  Sykl en tur på en søndag og hold en hyggelig piknik i favorittparken deres.  Bare hopp opp på sykkelen og kom avsted.  Barn skal gjerne bevege seg minst 60 minutter om dagen, og her er en tur på sykkelen en fantastisk mulighet.

Og husk ikke minst det aller viktigste: en god sykkelhjelm som passer på hodet til barnet.  Så er barnet beskyttet hvis uhellet først er ute.

Sykler til barn hos TOYS”R”US

Barn vokser hele tiden, og derfor skal ikke sykkelen være den dyreste.  Se derfor det GIGANTISKE utvalget av sykler til en overkommelig pris her i nettbutikken – så venter mange morsomme sykkeleventyr!  TOYS”R”US har samlet de fineste syklene i design som både jenter og gutter vil elske.  En sykkel er en perfekt gaveidé til barn i alle aldre, og den vil helt sikkert skape mye glede i deres lille hjem. 

Ha det gøy på de lange sykkelturene!