Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Sparkesykkel

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

På vei til skolen? Så hopp på sparkesykkelen din og du er snart fremme.

En sparkesykkel er et kjempemorsomt transportmiddel til barn i alle aldre.  Ser man rundt i bybildet ser man fort at sparkesykkelen har blitt et at de meste populære kjøretøy blant barn.  Sykkelen har fått hard konkurranse fra den lille sparkesykkelen som er superlett å transportere og oppbevare.  Derfor er sparkesykkelen perfekt hvis hele familie skal på hyttetur eller en tur i parken.  Du kan kjempelett pakke sparkesykkelen i bagasjerummet på bilen og så er dere klare til å dra!

Kjør eller gjør triks på sparkesykkelen din

Hvis du skal ut å handle, så ta med barnet ditt.  Barnet kan kjøre av sted på sparkesykkel ved siden av deg, og så blir turen plutselig mye morsommere!  Barnet sparker bare i vei med benene og suser avsted.

  • nsker barnet ditt seg en sparkesykkel mer enn noe annet, så oppfyll ønsket til bursdag eller jul – eller bare som en overraskelse en helt vanlig tirsdag. Til de minste har vi sparkesykler med tre hjul, så det er lettere å holde balansen når de skal lære å bruke sparkesykkelen. Sparkesykler til de minste finnes i populære motiver fra GRUSOMME MEG, MONSTER HIGH og HELLO KITTY – så vi er sikre på du skal finne en sparkesykkel barnet ditt liker!

Noen sparkesykler er perfekte til de yngste i flokken – andre passer bedre til de litt eldre barna.  Se bare på de kule stuntsparkesyklene som barnet kan bruke til å gjøre kule triks med på veien eller på en skateboardrampe.  Det er masse inspirasjon å hente på YouTube – og det gir garantert mange timer med god lek og frustrasjoner!

Uansett hvilken sparkesykkel du velger til barnet ditt, så husk det aller viktigste: nemlig sykkelhjelmen.  Og hvis barnet ditt setter i gang med stunts og triks, så husk beskyttelsesutstyr til hender, knær og albuer.

Sparkesykler hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US finner du sparkesykler i mange typer og design.  Vi har et KJEMPESTORT utvalg!  Du finner helt sikkert en sparkesykkel barnet ditt vil elske!  Se bare våre flotte sparkesykler fra merker som RAZOR, ATLANTA, YVOLUTION og SCOOT&RIDE, så er barnet klar til mange aktive timer.  Barn skal gjerne være i bevegelse i 60 minutter om dagen, og med en sparkesykkel er det ikke noe problem!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer