Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Leker til babyer og småbarn

Når barnet ditt kommer til verden skal det lære mange nye ferdigheter.  Her snakker vi om både sanser, motorikk, balanse, koordinasjon og sosiale ferdigheter.  Barnet bruker mye tid på å utforske verden og menneskene rundt seg, men barnets ferdigheter utvikles også på en morsom måte med spennende babyleker. 

Babyleker er laget for nettopp å utvikle og aktivere barnet.  Hos TOYS”R”US finner du et KJEMPESTORT utvalg innen babyleker i de fineste fargene og designs.  Bare kik på utvalget ovenfor!

Babyleker utvikler barnet ditt

De beste babylekene utvikler barnets sanser, koordinasjon eller motorikk.  Vi har for eksempel en babygym hvor barnet ditt kan ligge og kose seg.  Teppet er mykt så barnet ligger behagelig, og over barnet er det et stort utvalg aktivitetsleker.  De sterke fargene, de forskellige strukterene og de morsomme lydene vekker og utvikler sansene så barnet oppdager en helt ny verden.

Du kan også kjøpe en smart gåbil til de yngste barna.  En gåbil utvikler styrken i benene til barnet så det kan begynne å ta sine første skritt og få helt kontroll på balansen. Før du vet ord av det tar barnet sitt først skritt helt uten hjelp fra gåbilen!

Hos TOYS”R”US finner du et kjempestort utvalg av leker til babyer og aktivitetsleker.  Hvis du er i tivl om hva du skal velge så har vi noen forslag her:

  • Et aktivitetsteppe som vekker sansene til barnet
  • En gåbil som styrker benene til barnet så det litt lettere kan ta sitt første skritt
  • En uro som fanger oppmerksomheten og vekker sansene til barnet før det sovner i sengen eller barnevognen.
  • En bitering som hjelper mot smertene når tennene begynner å komme.

Babyleker hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US finner du alle de populære babylekene! Når du ser på utvalget vårt finner du helt sikkert noe som passer til barnet ditt.  Se for eksempel den prisvinnene biteringen fra SOPHIE LA GIRAFE eller babycalls av topp kvalitet fra PHILIPS.  Hos TOYS”R”US er både kvaliteten og prisene helt i orden!

Vi har babyleker fra de MEST POPULÆRE merkene som PHILIPS, FISHER-PRICE, LAMAZE og BELLINO.  Velkommen til det fantastiske varesortiment!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer