Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

Toysrus.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Utvikl barnets sanser og motorikk med spennende babyleker

Barn elsker å utforske verden – og du kan hjelpe de minste på vei med de FINESTE babylekene! Hos TOYS”R”US finner du et KJEMPESTORT utvalg av babyleker som både aktiverer sansene til barnet og utvikler motorikk og koordinasjon.

Babylekene er en viktig del av barnerommet sånn at barnet alltid har noe å utforske.  Du finner de mest spennende lekene her i nettbutikken – bare ta en kikk på det ENORME varesortimentet vi har samlet til deg og barnet ditt!  Her finner du blant annet babyleker fra LAMAZE og FISHER-PRICE.

Når barnet ditt kommer til verden skal det lære mange nye ferdigheter.  Her snakker vi om både sanser, motorikk, balanse, koordinasjon og sosiale ferdigheter.  Barnet bruker mye tid på å utforske verden og menneskene rundt seg, men barnets ferdigheter utvikles også på en morsom måte med spennende babyleker. 

Babyleker er laget for nettopp å utvikle og aktivere barnet.  Hos TOYS”R”US finner du et KJEMPESTORT utvalg innen babyleker i de fineste fargene og designs.  Bare kik på utvalget ovenfor!

Babyleker utvikler barnet ditt

De beste babylekene utvikler barnets sanser, koordinasjon eller motorikk.  Vi har for eksempel en babygym hvor barnet ditt kan ligge og kose seg.  Teppet er mykt så barnet ligger behagelig, og over barnet er det et stort utvalg aktivitetsleker.  De sterke fargene, de forskellige strukterene og de morsomme lydene vekker og utvikler sansene så barnet oppdager en helt ny verden.

Du kan også kjøpe en smart gåbil til de yngste barna.  En gåbil utvikler styrken i benene til barnet så det kan begynne å ta sine første skritt og få helt kontroll på balansen. Før du vet ord av det tar barnet sitt først skritt helt uten hjelp fra gåbilen!

Hos TOYS”R”US finner du et kjempestort utvalg av leker til babyer og aktivitetsleker.  Hvis du er i tivl om hva du skal velge så har vi noen forslag her:

  • Et aktivitetsteppe som vekker sansene til barnet
  • En gåbil som styrker benene til barnet så det litt lettere kan ta sitt første skritt
  • En uro som fanger oppmerksomheten og vekker sansene til barnet før det sovner i sengen eller barnevognen.
  • En bitering som hjelper mot smertene når tennene begynner å komme.

Babyleker hos TOYS”R”US

Hos TOYS”R”US finner du alle de populære babylekene! Når du ser på utvalget vårt finner du helt sikkert noe som passer til barnet ditt.  Se for eksempel den prisvinnene biteringen fra SOPHIE LA GIRAFE eller babycalls av topp kvalitet fra PHILIPS.  Hos TOYS”R”US er både kvaliteten og prisene helt i orden!

Vi har babyleker fra de MEST POPULÆRE merkene som PHILIPS, FISHER-PRICE, LAMAZE og BELLINO.  Velkommen til det fantastiske varesortiment!