Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0
Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

PIKMI POPS

Møt de søte kosedyr fra PIKMI POPs. Ved første øyekast tror du kanskje at det er en stor slikkepinne, og det er delvis sant. Du får minst en slikkepinne med når du kjøper PIKMI POPs. Men det er en slikkepinne i forkledning. For det som først og fremst utgjørr PIKMI POPs, er de bedårende plysjdyr som dukker opp når du åpner. Ikke bare at de er utrolig søte, de lukter også fantastisk godt. Her vil du finne en ny type leketøy som er garantert å bli godt mottatt av barnet ditt.

Her hos TOYS'R'US finner du de populære kosedyrene i flere forskjellige former. Kanskje er hunden Espi noe for barnet ditt? Eller hva med katten Tweezle eller kaninen Huddy? De er alle utrolig søt på sin egen måte, og vil definitivt bidra til glede i ditt barns hverdag. Hver PIKMI POPs inneholder et kosedyr, en liten slikkepinne og en overraskelsesbeskjed. Presenterer du barnet ditt for dette spennende leketøyet, så forstår vi godt om det er vanskelig å velge når det er så mange søte varianter. Heldigvis koster disse figurene ingen formue, og barnet kan derfor gjøre det en ting han eller hun samler på. Er det derfor en bursdag i nær fremtid, eller bare en annen god grunn til å skjemme bort barnet, så kan du overraske med en ny PIKMI POPs til samlingen.

I vår butikk finner du et stort utvalg av populære og spennende leker for barn i alle aldre. Ta en titt på vår hjemmeside, så finner du mange muligheter for bursdager, jul eller hva anledningen ellers måtte være. Men pass på – plutselig har du lagt en rekke ting i handlekurven fordi du rett og slett ikke kan la være, eller fordi du finner noen kjempegode tilbud. Husk at du også alltid velkommen til å komme innom en av våre mange fysiske butikker, som vi har over hele landet. TOYS'R'US er din fremste forhandler av leker til barnet ditt. Her vil du alltid finne et stort utvalg av merker og dermed leker for både jenter og gutter i alle aldre.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer