Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

PLUM

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

La starten på livet være en lek med Plum Play

I en verden av skinnende plast kan solide treleker noen ganger være det beste som finnes. Det er i hvert fall tilfellet når det kommer til lekene fra britiske Plum Play. De engelske tullebukkene Diane og Jonathan Schaffer har i over tre tiår gjort verden til et morsommere sted – ved å fylle den opp med sklier, husker, hoppeslott, sparkesykler, dukkehus og sandkake-kjøkkener av høyeste kvalitet.

Nå får vi heldigvis også sjansen for å leke med Plum Plays produkter hjemme i Skandinavia, for vi har nemlig vært så heldige å få dem inn på hyllene i TOYS”R”US.

Dette er gode nyheter for alle barn og barnslige sjeler som er utstyrt med fart i føttene og en fantastisk fantasi. Leketøy fra Plum Play er faktisk laget slik at gode barn blir bedre. Bedre til å bruke balansen, bedre til å krenge kroppen rundt og bedre til å bruke hodet. Lekene fra Plum Play setter alltid gang i gata når det er nysgjerrige og kreative barn til stede.

Full fart frem – for leken er alltid god.

Lekene fra Plum Play er laget med fokus på tre ting: De skal være morsomme å leke med, kun det beste er godt nok og vi skal være gode mot hverandre.

Det første er enkelt å leke seg frem til, og lekene er laget slik at de aldri blir kjedelige. Mange av lekene er til og med laget så de kan brukes til mange forskjellige leker. Bedre barn leker best – så lekene er selvfølgelig også laget slik at barna blir bedre til å bruke hodet, kropp og fantasi.

Foreldre, besteforeldre og ikke minst barn kan også være sikre på at kvaliteten på lekene er helt i topp. Englands beste leketøystestere har nemlig testet lekene, og du kan være sikker på at fingrene forblir fri for splinter, at førstehjelpskassen forblir på hyllen og at tårene forblir i tårekanalen.  Nesten. Det kan jo også være at jorden er giftig, men det er ikke lekene fra Plum Play. Trygge leker gir nemlig god lek til barna – og rolige nerver til de voksne.

Med Plum Play er leken faktisk alltid god – men du trenger ikke stoppe av den grunn. Du kan nemlig både kjøpe og leke med Plum Plays produkter med god samvittighet. Lekene er nemlig laget av trær som er felt på en sertifisert og bærekraftig måte. 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer