Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Sportsutstyr og aktivitetslek

Alle holder pusten.  Ballen kastes opp og kampen er i gang! Alle gjør det de kan for å vinne.  Publikum er i ekstase når ballen går i mål! Men hvem kommer til å vinne den spennende kampen?

Barn skal bevege seg 60 minutter om dagen

Det er fantastisk å få beveget seg.  Det er både fantastisk gøy og fantastisk viktig, så kroppen holdes i gang.  Det er helt essensielt for både barn og voksne.  Faktisk skal barn gjerne være i bevegelse 60 minutter om dagen.  Så det er opp av sofaen og ut å røre på seg – og heldigvis finnes det mange morsomme sportsgrener man kan gå i gang med!

Sport får gang i kroppen, pulsen og blodomløpet.  I tillegg vekker det kampgnisten hos alle når seieren skal hentes hjem! Du kan lett samle hele familien og vennene i gata til den morsomste kampen, enten i fotball, badmington eller volleyball.  Om sommeren er det mange muligheter for god utelek som får pulsen opp.  Det aktiverer alle og styrker fellesskapet.  Barnet lærer også at noen ganger vinner man – og andre ganger er man ikke så heldig.  Uansett hva skal man ta den med rak rygg og et smil om munnen.

Så hvilken sport skal du dyrke i dag? Hos TOYS”R”US finner du et stort utvalg av sportsutstyr og tilbehør som er designet til barn. For eksempel har vi utstyr til følgende sportsgrener:

  • Fotball
  • Boksing
  • Innebandy
  • Basketball
  • Og mange flere!

 

Kult sportsutstyr til barn hos TOYS”R”US

Sport er en sunn fritidsinteresse for barn ditt, så la det endelig drive med sin yndlingssport.  Du kan også kjøpe alt utstyret til hus og hage, så kan du alltid starte en god kamp hjemme hos deg selv! Hos TOYS”R”US finner du alt du skal bruke – både sandsekker, fotballer og dartspill.  Du bestemmer helt selv hvordan du skal få din daglige bevegelse.

Når du har valgt tilbehør til en god omgang sport, så klikker du bare produktene hjem.  Vi sender dem raskt hjem til deg, så starter kampen snart! Og skulle du angre på det du har kjøpt, kan du alltid returnere varene hos en av våre mange butikker.

God fornøyelse med de aktive timene!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer