Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Squishy

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

En verden av figurer

Squishy-familien er stor og har grener fra dyreriket og inn på kjøkkenkroken. Med skumleketøyet kan barn i alle aldre selv ordne en gourmetmiddag og åpne et konditori på samme tid. Utvalget er så stort at selv de mest kresne barn kan være med. Og det er jo så fint å ha barna med på kjøkkenet når de har sine egne matvarer og kjøkkenredskaper spesielt utvalgt fra Squishy-sortimentet.

Fra samme familie kommer et stort utvalg dyr og eventyrvesener som appellerer til de fleste barnehjerter. Alt fra små kaniner og kattepuser, til elefanter og giraffer, er en del av utvalget av Squishy-leketøy, og kan lett bli en del av ditt barns personlige, zoologiske hage. For sammensetningen av dyr er det kun fantasien som setter grenser for. Ønsker ditt barn seg enda flere dyr til samlingen kan de i gavefinneren gå på oppdagelse i hele TOYS”R”US-sortimentet, og finne nye innflyttere til den zoologiske hagen. 

Leketøy med flere funksjoner

Ideen med Squishy sine leketøysprodukter er at klem og slipp-funksjonen skal appellere både til voksne og barn. Funksjonen av leketøyet er så enkel og grei å bruke at barnslige sjeler i alle aldre kan være med. Det ultralette produktet er perfekt til å ha liggende i bilen til en lang kjøretur med barna i baksetet. Eller i skoleranselen til barnet som har problemer med å sitte stille, og trenger en hjelpende hånd til å fokusere. Squishy-leketøyet er på samme måte egnet til voksne som trenger et avstressende hjelpemiddel i hverdagen. 

 

Squishy leketøy hos TOYS”R”US

Det nye skumleketøyet Squishy får fingre til å krible, og munner til å smile. Leken er produsert i et materiale som lar seg forme i hendene, og det folder seg ut så snart grepet slippes. Skummet er lett som en fjær så selv de helt små kan være med uten noen som helst fare. Det er mange flotte farger og former, så øynene blir også tilfredsstilt. Squishy-leketøy er noe som bare må oppleves. 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer