Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Se alle

Se alle

Timevis av moro for alle

Vil du eller dine barn spille Star Wars spill på pc eller spillkonsoll? Eller foretrekker dere Star Wars leketøy hvor man helt selv og ut fra fri fantasi kan styre slagets gang?


Hos TOYS’R’US finner du masse moro Star Wars leketøy, uansett hva slags underholdning du er på utkikk etter. Kjøp et tøft lyssverd, beskytt deg med en Star Wars-hjelm og kjemp mot fiendene hjemme i stuen, eller forvandle deg til Darth Vader for en dag med en sort, dyster Darth Vader-maske. Du kan også velge mellom et av de mange morsomme Star Wars spillene til blant annet PC, PS3 eller Xbox, eller du kan leke i timevis på gulvet hjemme med de mange forskjellige Star Wars figurene. Ta en kikk på siden, og la deg inspirere til det neste Star Wars-kjøpet - der er det mange forskjellige ting for både små og store Star Wars-fans.

Mye mer enn bare leketøy


Få litt mer Star Wars i hverdagen! Hvem sier at Star Wars bare er for lek? Det er minst like moro for både deg og barna å børste tenner med Star Wars-tannkrem på en tøff Star Wars-tannbørste, bli vekket til lyden av en Darth Vader-vekkeklokke eller holde styr på tiden med et stilig Star Wars-armbåndsur. Dere kan også putte godsaker i Star Wars-matboksen, fylle Star Wars-ryggsekken til dagens strabaser eller kanskje pakke den lille Star Wars-trolleyen så den er fullt utstyrt til neste feriereise. Det kan kanskje være at et av barna kan bruke en kul 16” Clone Wars-sykkel, fullt utstyrt med Fauberkrank, håndbremse på forhjul, fotbremse på bakhjul, støttehjul, reflekser foran og bak, refleks på dekk samt ringeklokke? Og når mørket faller på, er det uten tvil både trygt og kjekt for de minste å kunne slå på Star Wars-vegglampen og kose seg i sengen iført en bløt og behagelig Star Wars-pyjamas.

Kort sagt: Blant TOYS’R’US’ store utvalg av Star Wars kan du helt sikkert finne akkurat de tingene som gjør din og dine barns hverdag litt mere underholdende.

Massevis av Star Wars for fans i alle aldre

Her på siden finner du et kjempestort utvalg av de populære produktene fra Star Wars. Vil du eller dine barn kjempe med et lyssverd som Anakin Skywalker, bruke timevis på en spillekonsoll med et Star Wars spill, pryde stuen med Star Wars-plakater eller gjenskape filmscener med en eller flere av de mange Star Wars figurene? Ikke noe problem! Hos TOYS R US finner du det hele – og mere til – blant et stort utvalg av både Star Wars leketøy og andre morsomme ting. Er du heldig, kan du oven i kjøpet finne et godt Star Wars tilbud mellom de mange varene.
Vi bruker cookies Aksepter Les mer