Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

Toysrus.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

 Star Wars

 

Timevis av moro for alle

Vil du eller dine barn spille Star Wars spill på pc eller spillkonsoll? Eller foretrekker dere Star Wars leketøy hvor man helt selv og ut fra fri fantasi kan styre slagets gang?


Hos TOYS’R’US finner du masse moro Star Wars leketøy, uansett hva slags underholdning du er på utkikk etter. Kjøp et tøft lyssverd, beskytt deg med en Star Wars-hjelm og kjemp mot fiendene hjemme i stuen, eller forvandle deg til Darth Vader for en dag med en sort, dyster Darth Vader-maske. Du kan også velge mellom et av de mange morsomme Star Wars spillene til blant annet PC, PS3 eller Xbox, eller du kan leke i timevis på gulvet hjemme med de mange forskjellige Star Wars figurene. Ta en kikk på siden, og la deg inspirere til det neste Star Wars-kjøpet - der er det mange forskjellige ting for både små og store Star Wars-fans.

Mye mer enn bare leketøy


Få litt mer Star Wars i hverdagen! Hvem sier at Star Wars bare er for lek? Det er minst like moro for både deg og barna å børste tenner med Star Wars-tannkrem på en tøff Star Wars-tannbørste, bli vekket til lyden av en Darth Vader-vekkeklokke eller holde styr på tiden med et stilig Star Wars-armbåndsur. Dere kan også putte godsaker i Star Wars-matboksen, fylle Star Wars-ryggsekken til dagens strabaser eller kanskje pakke den lille Star Wars-trolleyen så den er fullt utstyrt til neste feriereise. Det kan kanskje være at et av barna kan bruke en kul 16” Clone Wars-sykkel, fullt utstyrt med Fauberkrank, håndbremse på forhjul, fotbremse på bakhjul, støttehjul, reflekser foran og bak, refleks på dekk samt ringeklokke? Og når mørket faller på, er det uten tvil både trygt og kjekt for de minste å kunne slå på Star Wars-vegglampen og kose seg i sengen iført en bløt og behagelig Star Wars-pyjamas.

Kort sagt: Blant TOYS’R’US’ store utvalg av Star Wars kan du helt sikkert finne akkurat de tingene som gjør din og dine barns hverdag litt mere underholdende.