Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

Toysrus.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Innred det kuleste barnerommet i hele huset

Det er kjempegøy å gjøre barnerommet til sitt eget.  Så hvordan vil du innrede rommet ditt?

Mamma og pappa trenger ikke tømme lommeboken fullstendig for at rommet ditt skal få en ny look.  Kjøp en pute til sengen, en ny nattbordslampe eller et nytt sett sengetøy, så er barnerommet så godt som nytt! Du finner et FANTASTISK utvalg av ting til barnerommet her hos TOYS”R”US.  Se bare her!

Barnet ditt har kanskje sitt helt eget rom, og der kan det føle seg trygt og slappe av etter en lang dag.  Og på gulvet kan det lekes helt til det er tid for å legge seg!

Barnerommet er noe helt spesielt for barnet ditt, og derfor er det naturlig at barnet vil være med og innrede det.  Inkluder barnet ditt så dere sammen kan kikke på TOYS”R”US KJEMPESTORE sortiment til barnerommet.  Det er nok å velge mellom – det vanskelige er å bestemme seg!

Gjør barnerommet enda koseligere med populære motiver

Hos TOYS”R”US er det kjempelett å gjøre barnerommet enda hyggeligere og mer personlig.

På døren til rommet kan du skrive navnet på barnet i trebokstaver så alle kan se hvem som bor der!  Barnet kan velge et sengetøy med yndglingsmotivet sitt, så kan det ligge mykt om natten og drømme om MINNI MUS, SPIDER-MAN eller karakterene fra FROST!  Sengetøyet er lett å skifte hvis barnet vil sove i et annet design dagen etter.  I sengen kan du legge et søtt kosedyr fra TUMMY STUFFERS.  De ligner helt vanlige bamser, men på magen er det en glidelås så barnet kan gjemme alle sine yndlingsting inne i kosedyret!

Barnerommet blir enda koseligere med møbler laget til barn.  Med dem blir rommet innredet på premissene til barnet da føttene stadig kan røre gulvet når barnet sitter på dem.  Du kan også lage et barnehjørne i stuen ved å stille de fine møblene der.

De kjempefine møblene, putene og alt annet til barnerommet finnes i mange forskjellige KJEMPEPOPULÆRE motiver, blant annet:

  • FROST
  • BILER
  • DISNEY PRINCESS
  • Og mange andre!

Innred barnerommet med TOYS”R”US

Er du klar til å innrede barnerommet?  Her hos TOYS”R”US har du de beste mulighetene til å innrede det kuleste barnerommet.  I utvalget over finner du nemlig både sekkestoler, puter, sengetøy, diskolys og MYE MER!

Velkommen til vårt spennende og KJEMPESTORE varesortiment til barnerommet!