Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Treleker

Filtrer etter
Alder
Pris
Lagerstatus
Nullstill filter
Bruk filter

Du finner massevis av leker her hos TOYS”R”US, men har du lyst til å velge noe litt nostalgisk, så velg mellem alle de kuleste og fineste trelekene her i nettbutikken.  Her er det skrudd 100% opp for nostalgien og kvaliteten!

Treleker som bare holder og holde

Treleker en en gammel oppfinnelse – men de små synes fremdeles de holder mål.  Treleker legger opp til en fin og inspirerende lek hvor fantasien kan få fritt spillerom.  De fleste treleker er nemlig laget i en enkel og tidløs design så barnet selv kan finne på historier og forskjellige leker.  I tillegg holder trelekene lenge, så kommende søsken kan også få glede av dem.  Treleker holder til alle typer lek!

Så hvilken treleke skal hjem til rommet til barnet ditt? Hos TOYS”R”US finner du alt du kan tenke deg.  Hvis barnet er en liten togfører, så kjøp en togbane laget av tre som de kan sette sammen på rommet sitt.  La toget kjøre inn på stasjonen og la passasjerene stige på!  Her på siden finner du også trebiler så barnet kan suse rundt på rommet med bilen i den lille hånden sin.   Barnet kan også gå en tur med den klassiske hunden fra BRIO som elsker å være med på tur!

Hvis du vil ha en litt roligere lek kan du legge et trepuslespill sammen med barnet – eller du kan la det legge det selv!  Hos TOYS”R”US finner du kjempemorsomme puslespill – blant annet med den søte doktoren fra DOCTOR MCSTUFFINS!  Du kan kan også skrive navnet på barnet med trebokstaver på døren inn til barnerommet så alle kan se hvem som bor der.

Treleker hos TOYS”R”US

Vekk nostalgien og gjør ungene elleville med alle de SUPERFINE trelekene fra TOYS”R”US.  Her finner du både en gåvogn, et kjøkken, et tog, et parkeringshus og en gyngehest – lekene venter bare på at lekingen skal begynne!

I det GIGANTISKE varesortimente vårt finner du treleker fra merker som BRIO, KIDS-WOOD og WONDERWORLD.  Bare ta en kikk på det store sortimentet over, og gjør det igjen om ikke så lenge, for vi har ofte kjempegode rabatter!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer