Gratis frakt på alle bestillinger over 599 kr

0

Bassenger

Filtrer etter
Alder
Pris
Merker
På lager
Nullstill filter
Bruk filter

 

 

Sjekkliste for deg som skal kjøpe basseng!

 1. Jeg har et jevnt og mykt underlag hvor bassenget kan stå.
 2. Jeg har god plass rundt bassenget.
 3. Det er ingenting som henger over bassengområdet.
 4. Jeg har en utendørs tappekran.
 5. Jeg har en utendørs stikkontakt.
 6. Jeg har mulighet for å drenere vannet i bassenget.
 7. Bassenget vil ikke være tilgjengelig for uønskede gjester.

 

Er du klar for badesesongen?

Har familiens badenymfer funnet frem badetøyet sitt ennå? Lengter hele gjengen etter lange dager med sprutende plaskende moro? Før du får svømmebassenget på plass i hagen må detaljene bestemmes. Hvilken størrelse skal det ha, og hvilke renseprodukter og filtersystemer skal du velge? Ta en titt på kjøpsguiden vår og finn alt du trenger å vite om vårt store utvalg av basseng.

 

 

 

Når du skal kjøpe basseng

Vent et øyeblikk! Vi vet at det er vanskelig å vente, særlig når svømmebrillene allerede ligger klare og du kribler etter å hoppe uti ditt nye svømmebasseng. Men vær snill å tenk igjennom disse tre spørsmålene før du tar deg vann over hodet:

 1. Hvor lenge forventer du at bassenget skal vare?
  Skal det overleve sommeren? Da bør du begynne med å se på store basseng med filtreringsutstyr. Alle bassengene våre er laget i en svært holdbar kvalitet, men basseng uten filtreringsutstyr krever hyppig rengjøring, og kan derfor være vanskelig å vedlikeholde gjennom flere sesonger.
 2. Hvordan skal du bruke bassenget?
  I din egen hage er det bare plassen som kan sette grenser for bassengdrømmene dine. Men hvis du vil ha et basseng som kan flyttes rundt bør du velge en mindre størrelse. Da blir det lettere å flytte og å enklere å klargjøre.
 3. Skal bassenget brukes av hele familien?
  Størrelsen på bassenget må møte familiens behov. Er det et basseng for barn? Er det et utendørsspa? Eller er det et basseng for hele familien? Les mer om de ulike bassengene nedenfor i kjøpsguiden.

 

Vi bruker cookies Aksepter Les mer