Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

Toysrus.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Legg ut på tur med Outwell

Pakk rygsekken og reis på tur med familien i den flotte norske naturen. Her kan du dra på opplevelsesturer i skogen, og utforske de mange morsomme mulighetene. Let etter de spennende dyra og klatre i trærne. Dere kan også ta dere en kanotur på innjøen, og spise den medbrakte frokosten ute på badeplassen. Med Outwell kan du og familien fint tilbringe en natt eller to ute i den flotte norske naturen, uten å bekymre dere for været. Danske Outwell leverer kun de beste teltene for campingturer og overnattinger ute i det fri. Får dere lyst til å reise på en weekendtur, så er Outwell et sikkert valg. Med Outwells telt er dere nemlig garanteret et telt som er skapt for campinglivet. Her kan hele familien falle trygt til ro i soveposene sine – til og med i regn og sludd.

Outwell – skapt for kvalitetstid med familien

Når det er på tide å dra ut stikkontakter, og reise på en koselig familietur, så er camping alltid et sikkert valg. Her kan dere ta en pause fra hverdagens plikter, og heller fokusere på samvær med familien. Det gir rom for både lek, underholdning og spontane turer – eller kanskje en hyggelig ettermiddag med familiespill. Med Outwell telt er det i hvert fall ikke været som skal avgjøre om det blir campingtur på dere, eller ikke. Outwell spesialiserer seg nemlig på å gi familien den beste campingferien. Derfor tilbyr de telt med sovekabiner og store oppholdsrom som gir god plass til hele familien. Hos Outwell finner du derfor telt som kan romme opptil 6 personer. Kombineret med et teltunderlag og et mykt teltgulvteppe, så holdes teltets bunn seg ren i tillegg til å isolere mot kulde. Da er det enkelt å skape en stemning av hjemmekos i teltet – så koselig at dere ikke ønsker å reise hjem igjen. Når campingturen er over, er det enkelt å legge sammen teltet igjen. Med Outwell er det derfor underholdende, koselig og enkelt å reise på campingferie.