Gratis frakt på alle ordre! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Trampoline

Filtrer etter
Alder
Pris
Merker
På lager
Nullstill filter
Bruk filter

VULY 363 cm Thunder trampolinesett

Fremtidens hopping er her! Denne fantastiske VULY Thunder trampolinen er forskjellig fra alt annet du har opplevd. Den representerer en ny måte å bygge trampoliner på, utviklet gjennom forskning og i samarbeid med olympiske utøvere.

VULY 363 cm Thunder trampolinesett

 

Få litt hjelp å kjøpe en trampoline

Jippi! Akkurat nå besøker du vår kategoriside som tar deg ett skritt nærmere masse hoppende moro i din egen hage. Men før du begynner å varme opp hoppemusklene, er det en god idé å lese kjøpsveiledningen for trampoliner. De vil svare på alle dine spørsmål om sikkerhet, kvalitet og vedlikehold.

 

 

Det skal være trygt å ha det gøy

Når både voksne og barn er ivrige etter å hoppe, er det fint å vite at en trampoline fra TOYS "R" US kommer med god sikkerhet. Det er det 2 grunner til:

 • Vi sikkerhetstester alle våre trampoliner utallige ganger
 • Våre sikkerhetsstandarder overgår de europeiske standardene.
 • Alle trampolinene kommer med sikkerhetsnett.

Når du vet at vi har gjort alle de viktige sikkerhetstestene, er det bare én test du må gjøre selv: Teste om du får 100 % moro!

 

Kvalitet er morsommere

Det er morsomt å hoppe, men det er enda morsommere å hoppe mye. Derfor er kvaliteten på den nye trampolinen viktig. I TOYS"R"US vil du bare finne trampoliner laget av kvalitetsmaterialer. Våre eksperter har gått grundig teknisk til verks når det gjelder alt fra behandling av metall til konstruksjonen av trampolinen og tykkelsen på materialene for å gi deg den aller beste - og tryggeste - hoppeopplevelsen.

 

Ta godt vare på din nye trampoline.

Jo bedre du tar vare på din nye trampoline, jo mer moro du kan ha med den. Alle trampoliner i TOYS "R" US er svært solide, og du trenger sjelden å tenke på noe annet enn hvor høyt du kan hoppe. Men du kan gjøre noen få ting for trampolinen din. Kontroller alle mindre deler og ta av utsatte deler hvis det er meldt om dårlig vær.

 

Alle trampoliner fra TOYS"R"US har én ting til felles: de er fulle av moro! Men bortsett fra dette er de svært forskjellige. Her finner du alt du trenger å vite om trampoliner, noe som gjør det lettere for deg å velge. Og når du føler at du vet nok, bør du likevel komme og besøke butikkene og oppleve våre trampoliner i det virkelige liv - noe som gjør beslutningsprosessen mye mer morsom!

Købeguide

Trampoliner

 

Hvilken trampoline passer til barnet mitt?

Å hoppe er moro uansett hvor ung du er. Derfor har vi trampoliner for barn i alle aldre i TOYS"R"US.

12 måneder – 3 år: Begynn med å få "Min første trampoline" til små barn som fortsatt utvikler sin balanse og koordinasjon. Denne trampolinen kommer uten sikkerhetsnett, slik at du kan støtte barnet mens hun/han hopper.

3–5 år: Når balanse og koordinasjon ikke lenger er noe problem, bør du starte med vår mini-trampoline. Denne kommer med et sikkerhetsnett, slik at du kan la barna hoppe på egen hånd uten å bekymre deg for sikkerhet.

6-99 år: I 6-årsalderen begynner en ny æra av hoppende moro. Nå kan du velge fra hele vårt utvalg av TOYS"R"US-trampoliner. Utvalget vårt er delt i fire kategorier: Exercise, Standard, Pro og Vuly.

Hvilken trampoline skal jeg velge?

Vi har trampoliner til alle barna i familien, til de voksne også. Når barna fyller 6, kan du velge fra hele vårt utvalg av trampoliner som er delt inn i fire kategorier: Exercise, Standard, Pro og Vuly.

Outra Exercise-trampoliner:

Her er en trampoline som gir "god sprett for pengene". Våre Exercise trampoliner er en god start hvis du ønsker luftig moro uten en stor investering.

Outra Standard trampoliner:

Når du er klar til å ønske en trampoline velkommen i familien, er våre Standard trampoliner er et godt valg. De er moderne klassikere, svært holdbare og er fylt med moro. Du kan velge mellom 3 størrelser, og du kan også få dem med mykere fjærer hvis trampolinen virker litt fast.

Outra Pro trampoline:

Hvis bare det beste er godt nok, er det en Pro trampolinene du skal ha. Design, kvalitet og glade sprett er garantert, og de er definitivt de mest robuste trampolinene fra Outra. De er perfekte til lek og profesjonell trening, og du kan velge mykere fjærer, hvis de er for stive for de yngste i familien. Trampolinene fås i 2 størrelser.

Vuly:

Synes du aldri at du spretter høy nok? Vuly Thunder trampoline gjør slutt på det. Med en helt nytt design, setter denne trampolinen standarden for hoppende moro. Hvis du er ute etter noe helt nytt og innovativt i både design og kvalitet, vil Vuly Thunder ta deg med storm. Fjærene er annerledes enn på vanlige trampoliner og gir deg mulighet til å sprette så høyt at Vuly måtte ha ekstra høye sikkerhetsnett. Høres det uimotståelig ut? Det er enda bedre i det virkelige liv!

Sikkerhet

 Når føttene ikke kan vente med å hoppe på din egen trampoline, er det betryggende å vite at alle trampoliner fra TOYS"R"US kommer med topp sikkerhet.

Vi sikkerhetstester alle våre trampoliner utallige ganger

Vi hopper på, trekker i, skyver og trykker på våre trampoliner igjen og igjen for å sikre at de tåler mye mer enn de noensinne vil oppleve i hagen din. Vi har ledende eksperter som utvikler alle deler av trampolinene for å sikre kvaliteten og holdbarheten.

Våre sikkerhetsstandarder er høyere enn de europeiske standardene.

Selvfølgelig lever våre trampoliner opp til europeiske standarder, men de overgår dem også. Vi har svært høye krav når det gjelder trampolinesikkerhet.

Alle trampolinene kommer med sikkerhetsnett

Nettene dekker fjærene, hindrer deg fra å falle av trampolinen og har en dør som barn ikke vil bli sittende fast i.

Derfor er det ingen grunn til å bekymre seg for sikkerheten med en ny trampoline fra TOYS"R"US. Vi har testet den grundig, og den er klar for at du skal gi den den endelige 100 %-morotesten!

Førsteklasses sikkerhetsutstyr

Alle trampoliner fra TOYS"R"US kommer med et sikkerhetsnett, men hvis du vil ha enda mer sikkerhet, er det tre gode investeringer:

Stige: Visste du at de fleste trampolineulykker faktisk skjer fordi folk ikke kan motstå fristelsen til å hoppe av trampolinen i stedet for klatre forsiktig ned? En stige løser det problemet.

Forankringssett: Med et forankringssett kan du sikre trampolinen mot vind ved hjelp av forankring til bakken.

Nedre nett: Et nedre nett hindrer små barn og dyr fra å krype under trampoline, der de kan bli skadet.

Vi har naturligvis mye mer utstyr til trampolinen - også utstyr for lek og moro.

Gode sikkerhetsråd ved bruk av trampoliner:

Med mer enn 20 års erfaring med trampoliner vet vi ganske mye om å ha det gøy på en trampoline - og om hvordan den skal være sikker når du er der.

 • Hopp aldri mer enn 2 personer samtidig.
 • Hvis du har nakke- eller ryggproblemer, bør du ta kontakt med legen før du bruker trampolinen.
 • Følg alltid trampolinens retningslinjer for alder.
 • Lukk alltid nett-døren før du hopper.
 • Ikke gjør saltomortale.
 • Ikke prøv å hoppe over sikkerhetsnettet.
 • Ikke prøv å hoppe på sikkerhetsnettet.
 • Kontroller trampolinen og viktige deler etter hopping.

Hvordan sikrer jeg trampolinen min mot vind?

Vi anbefaler å kjøpe et forankringssett, slik at du kan sikre trampoline til bakken. Dette er den beste måten å sikre den mot vind.

Men hvis du vet at det skal blåse opp til storm, anbefaler vi at du pakker trampolinen ned.

Kvalitet

Når det gjelder kvaliteten til trampoliner, får hva du betaler for. Hos TOYS”R”US får du alltid det lille ekstra. Vi har over 20 års erfaring med trampoliner. Dette betyr at vi vet hvordan vi skal oppnå den største sprett og den mest slitesterke kvaliteten. Eksperter på området har testet trampoliner igjen og igjen for å hindre konstruksjonssvikt, aldringsproblemer og å sørge for at varierende værforhold ikke vil påvirke den.

For å få være virkelig tekniske, har våre trampoliner en 100 % galvanisert stålramme. Polstringen er ekstra slitesterk, plastdelene er solide og vinylen er av toppkvalitet. Dette sikrer at du kan ha skikkelig moro på trampolinen i mange år fremover!

Maksimal vekt og kvalitet

Selv om mange mennesker tror at maksimalvekten har noe å si for kvaliteten på trampolinen, stemmer ikke dette. Maksimalvekten og antall fjærer er balansert for å skreddersy en trampoline for bestemte formål. Trampoliner fra TOYS"R"US er f.eks. skreddersydd for å holde så mange mennesker, med et så bredt spekter av alder og vekter som mulig. Dette gjør dem perfekte for maksimal moro for alle i familien, og for oss er gøy den viktigste kvaliteten en trampoline kan ha.

Vedlikehold

 Heldigvis er trampoliner ganske solide og kan tåle mange år med hoppende lek og moro. Vanligvis har en trampoline lang levetid, og de første par årene skal du ha få bekymringer om vedlikehold.

 • Likevel, jo bedre du vedlikeholder trampolinen, jo lenger får du beholde den. Og desto mer hoppende moro vil du få!
 • Derfor har vi laget en liste med noen vedlikeholdsråd:
 • Trekk til trampolinen. Kjøp et trekk for å beskytte den mot sol og regn.
 • Fjern viktige og sårbare deler his det blir dårlig vær.
 • Kontroller trampolinen ofte for å sørge for at alle de mindre delene er intakte.
 • Bytt ut svake deler før de knekker. I TOYS"R"US finner du alltid reservedeler!
 • Hopp aldri med skoene på - hopp alltid i sokker eller bare føtter.
 • Fjern alle skarpe gjenstander og smykker før du hopper.

Reservedeler til trampolinen

Vi har alle reservedeler til trampolinen din i TOYS"R"US, slik at du slipper å ta for lang pause fra hoppeleken.

Morsomme leker

 I TOYS"R" US har vi masse utstyr for å gjøre det enda mer morsomt å hoppe på trampolinen. Hva med et kurvnett, slik at du virkelig kan dunke, LED-lys for hopping om kvelden eller til og med et trampolinetelt for overnattinger på trampolinen? Se hele utvalget av gøyalt tilbehør til trampolinen her.

Slik setter du opp trampolinen

 Når du setter opp trampolinen er det en god idé å ha et forankringssett. Slik kan du forankre trampolinen til bakken og sikre den mot vind. Men først må du finne det riktige stedet til trampolinen.

Du trenger en ren, jevn og myk overflate som gress. Med en hard overflate blir ikke hoppingen like morsom. Du må ha fri plass i en radius av 2 meter hele veien rundt trampolinen. Og du trenger god plass oppover, slik at du kan hoppe så høyt du vil!

 

Hvordan flytter jeg på trampolinen?

Vårt beste råd er å tenke grundig gjennom plasseringen før du setter opp trampolinen, fordi det ikke er så lett å flytte på den. Men det lar seg gjøre, så lenge du bare flytter den et lite stykke.

-          Dere må alltid være minst to personer når trampolinen skal flyttes

-          Sørg for at alle ledd er sikret med gaffatape før du flytter den.

-          Løft trampolinen litt opp fra bakken og hold den i samme høyde når dere flytter på den. 

 
Fysioterapeuten anbefaler

 Hvis du har problemer med nakke eller rygg, anbefaler vi at du tar kontakt med en lege eller fysioterapeut før du hopper på trampolinen.

Men hvis du ikke slike problemer, er det ingen grunn til ikke å hoppe med en gang - fordi det er faktisk ganske sunt. Visste du at:

Å hoppe på en trampoline i stedet for å ta en joggetur reduserer belastningen på vektbærende ledd med opptil 80 %.

Å hoppe i 10 minutter gjør samme nytte som en joggetur på 30 minutter.

Å hoppe rundt på en trampoline vil forbedre koordineringen på måter du aldri vil oppnå ved jogging eller annen og mer vanlig trening.

Monteringsveiledning

 Selv om du gleder deg til å komme i gang med hoppingen, bør du ta deg tid til å lese monteringsveiledningen til trampolinen. Fordi hopping er mye morsommere hvis trampolinen er riktig montert.

Vi bruker cookies Aksepter Les mer