Gratis frakt på bestillinger over 599 kr! (Gjelder ikke Big’N’Heavy)

0

Se alle trampoliner

 

Få litt hjelp å kjøpe en trampoline

Jippi! Akkurat nå besøker du vår kategoriside som tar deg ett skritt nærmere masse hoppende moro i din egen hage. Men før du begynner å varme opp hoppemusklene, er det en god idé å lese kjøpsveiledningen for trampoliner. De vil svare på alle dine spørsmål om sikkerhet, kvalitet og vedlikehold.

 

 

Det skal være trygt å ha det gøy

Når både voksne og barn er ivrige etter å hoppe, er det fint å vite at en trampoline fra TOYS "R" US kommer med god sikkerhet. Det er det 2 grunner til:

  • Vi sikkerhetstester alle våre trampoliner utallige ganger
  • Våre sikkerhetsstandarder overgår de europeiske standardene.
  • Alle trampolinene kommer med sikkerhetsnett.

Når du vet at vi har gjort alle de viktige sikkerhetstestene, er det bare én test du må gjøre selv: Teste om du får 100 % moro!

 

Kvalitet er morsommere

Det er morsomt å hoppe, men det er enda morsommere å hoppe mye. Derfor er kvaliteten på den nye trampolinen viktig. I TOYS"R"US vil du bare finne trampoliner laget av kvalitetsmaterialer. Våre eksperter har gått grundig teknisk til verks når det gjelder alt fra behandling av metall til konstruksjonen av trampolinen og tykkelsen på materialene for å gi deg den aller beste - og tryggeste - hoppeopplevelsen.

 

Ta godt vare på din nye trampoline.

Jo bedre du tar vare på din nye trampoline, jo mer moro du kan ha med den. Alle trampoliner i TOYS "R" US er svært solide, og du trenger sjelden å tenke på noe annet enn hvor høyt du kan hoppe. Men du kan gjøre noen få ting for trampolinen din. Kontroller alle mindre deler og ta av utsatte deler hvis det er meldt om dårlig vær.

 

Alle trampoliner fra TOYS"R"US har én ting til felles: de er fulle av moro! Men bortsett fra dette er de svært forskjellige. Her finner du alt du trenger å vite om trampoliner, noe som gjør det lettere for deg å velge. Og når du føler at du vet nok, bør du likevel komme og besøke butikkene og oppleve våre trampoliner i det virkelige liv - noe som gjør beslutningsprosessen mye mer morsom!

Vi bruker cookies Aksepter Les mer