Ønskeliste
Ønskeliste (0)
Ønskeliste (0)
Choose wish list

Toysrus.no bruker informasjonskapsler

Informasjonskapsler er nødvendige for at nettsiden skal fungere, men de gir også informasjon om hvordan du bruker nettsiden slik at vi kan forbedre brukeropplevelsen for deg og andre. I tillegg bruker vi informasjonskapsler til statistikk, til å optimere innhold og funksjoner på siden samt til tilpasset markedsføring på andre nettsider. Ved å fortsette godtar du bruken av informasjonskapsler.

Les mer om informasjonskapsler her.   

Vannleker og svømmeutstyr

I TOYS R US finner du de kuleste lekene for timer med moro i vann. Vi har masser av oppblåsbare leker, solsenger, båter, baller og dykkerutstyr, som gjør bassenget ditt om til verdens kuleste lekeplass. Du kan også finne et bredt utvalg av svømmeutstyr som gjør det både trygt og morsomt når minstemann skal ut i vannet for første gang.

Når du bader med de kuleste vannlekene fra TOYS”R”US blir du helt rynkete av vannet – for når du først er i gang med å leke er det vanskelig å stoppe og komme opp igjen!

Ikke alle barn er glad i å bade.  Det er kaldt å ta av klærene og kanskje har de fått såpe i øynene før.  Gjør badetiden til en hyggelig avslutning på dagen ved å kjøpe de morsomste og merkeligste vannlekene.  Så blir det litt morsommere for barnet å bade.  I badekaret kan barnet lage sin helt egen fantastiverden hvor det bor et barn, men også søte havfruer, vennlige fisk og en merkelig skilpadde.  Så er fantasileken i full gang!

Gjør badetiden morsom med leketøy perfekt til vannlek

I badekaret kan de morsomste tingene skje når du har vært en tur forbi vårt KJEMPESTORE utvalg av leker til vannlek.  Husk bare å legge merke til om det skal batterier i leken eller ei, så unngår du at barn ditt blir skuffet når det er badetid og leketøyet ikke blir vekket til liv av et sett batterier. 

Har du sett det store utvalget av leker til vannlek hos TOYS”R”US? Det er nok å velge mellom.  Se for eksempel de søte fiskene og havfruene fra ROBO FISH og ROBO MERMAID.  De venter bare på at barnet ditt skal ta dem med på eventyr!  Du kan også sette dem i en bolle på barnerommet og se dem svømme rundt.  Når de sovner kan barnet bare banke lett på glasset og så svømmer de igjen!

Dere kan også velge helt klassiske vannleker som for eksempel en fin badeand eller en motorbåt.  Det passer perfekt til vannlek for de minste barna i flokken.  Med alt det kule leketøyet blir badetiden skikkelig gøy – på tross av rynkete fingre!

Vannlek og badelektøy fra TOYS”R”US

Har barnet ditt lyst til å bade?  Det har det snart, når du velger det kuleste badelekene til vannlek hos TOYS”R”US.  Vi har et stort utvalg, og du kan velge alt fra en havfrue til en badeand.  Alle elsker de å være i badekaret – bare vent og se!

Morsom vannlek kan også foregå i badebassenget i hagen.  Du velger selv!  God fornøyelse med alle de fantastiske vannlekene.